De juiste invalshoek voor je tekst of communicatievraagstuk

Communicatie gaat over het vertellen van een goed verhaal. Een duidelijke boodschap, aansprekende content en teksten in de juiste tone of voice waarmee je je doelgroep écht raakt. Daar kun je Irene Post van Ángulos Tekst en communicatie voor inschakelen.

Tekstschrijver en communicatieadviseur voor jouw magazine, website of redactieklus

Irene Post is freelance tekstschrijver en communicatieadviseur. Ze schrijft teksten en verzorgt de redactie voor online en offline communicatiemiddelen. Ze bedenkt en creëert bijpassende concepten en adviseert je over effectieve en doelgerichte communicatie. Irene kan zich goed inleven in de doelgroep en vindt daarmee snel de juiste invalshoek voor de boodschap waarmee jij je lezer, je klant of je collega’s wilt raken.

Neem contact op

Advertisement